Ogłoszenie : po raz ostatni zwracam się do wszystkich Obywateli powiatu Kościerskiego, którzy nielegalnie posiadają broń wszelkiego rodzaju [...] / Kowalczyk Cz. - Kowalczyk, Czesław (wojskowy). (Kościerzyna : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o nakazie oddania broni z 15.04.1946 r.
Keywords: Powiat Kościerski (Polska). -- Powiatowy Urząd Bezpieczeństwa Publicznego -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła