Premier Iranu na lotnisku we Wrzeszczu wśród młodzieży / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Amira Abbas Hoveyda premiera Iranu na lotnisku w Gdańsku Wrzeszczu witanego przez młodzież, 1973 r.