Danzig-Langfuhr Gesellschaftshaus, Telefon 2204 Julius Dernow. (L. u. L., 1905)
Przedstawia restaurację Juliusa Dernowa w Gdańsku Wrzeszczu, przy dzisiejszej Aleji Grunwaldzkiej (niem. Hauptstrasse), ok. 1913 r.