[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 6 ust. 3 Rozp. Prezydenta R.P. z dnia 23 grudnia 1927 r. ... / Prezydent Miasta Gdyni. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 25 lipca 1946 roku informujący o kontroli mieszkań i lokali handlowych.