[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 6 ust. 3 Rozp. Prezydenta R.P. z dnia 23 grudnia 1927 r. ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 25 lipca 1946 roku informujący o kontroli mieszkań i lokali handlowych.
Pod tekstem: Prezydent Miasta (-) Henryk Zakrzewski.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła