[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Obywatele! Mnoza sie na terenie miasta wypadki niszczenia mienia ... / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o nakazie informowania władz o przypadkach niszczenia mienia.