[Afisz teatralny. Incipit] Wojewódzki Ośrodek Kultury Teatr "Wybrzeże" Stowarzyszenie Teatralne Theatron zapraszają na performances legendarnego amerykańskiego teatru awangardowego Bread and Puppet Theather. ([wydawca nieznany], 2000)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu "Kolumb - nowy porządek świata" 5 i 6 czerwca w Teatrze Wybrzeże.