Do wszystkich urzędów i instytucji państwowych samorządowych i zespołów majątków państw. w Malborku i pow. malborskiego. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o nowych działach sprzedaży w Powiatowym Związku Gminnych Spółdzielni 7.09.1946 r.