Do wszystkich urzędów i instytucji państwowych samorządowych i zespołów majątków państw. w Malborku i pow. malborskiego. (Malbork : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o nowych działach sprzedaży w Powiatowym Związku Gminnych Spółdzielni 7.09.1946 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne