[Afisz. Incipit] Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich, Związek Bojowników o Wolność i Demokrację, Kuratorium Okręgu Szkolnego w Gdańsku organizują ... Audiowizję Ostrzegamy. ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o wydarzeniu 11.11.1960 r. Wystąpili m.in. Stanisław Gierszewski, Leon Łuka, Przemysław Smolarek.