[Afisz. Incipit] Zw. Zaw. Transportowców RP Oddział Marynarzy urządza jesienną zabawę ... / Zw. Zaw. Transportowców RP Oddział Marynarzy. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 23.11.1946 r. w sopockim Klubie Marynarza.