[Afisz. Incipit] Zw. Zaw. Transportowców RP Oddział Marynarzy urządza jesienną zabawę ... - Związek Zawodowy Transportowców RP. Oddział Marynarzy (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 23.11.1946 r. w sopockim Klubie Marynarza.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.