Taniec korali - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk], 1963)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną złożoną z kresek i kropek.
Miejsce wydania według działalności autora.
Poniżej kompozycji tytuł, sygnatura autora i data: Taniec korali B. Argasińska 63.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy