Teoria i filozofia prawa międzynarodowego Hansa Kelsena / Tomasz Widłak. - Widłak, Tomasz (Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2018)
Dla specjalistów z zakresu prawa i stosunków międzynarodowych oraz osób zainteresowanych teorią i filozofią prawa.