[Afisz. Incipit:] Zabawa wiosenna na zabawie chor ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie i wyborach miss Elblaga 17.05.1947 r.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.