[Afisz. Incipit] Telegram! Gościnne występy tylko 3 dni ... w Operze Leśnej wystąpią w przejeździe Regionalne Zespoły Ziemi Krakowskiej ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z programem występów: "Bronowickie wesele" i "Pod wierchami".
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.