[Ulica Mariacka w Gdańsku] - Kuhn, Rudolf Theodor (1842-1900). (Gdańsk, 1868)
Przedstawia ulicę Mariacką w Gdańsku około 1874 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia,. Data i autor według literatury.
Keywords: 1801-1900; Gdańsk (woj. pomorskie)