[Afisz. Incipit:] Droga do świtu (Powstanie Warszawskie) wkrótce na "Scenie". (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Sztrajfa zapowiadająca przedstawienie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Tczew (woj. pomorskie); Afisz