["Stawka większa niż życie" - plan filmowy w Katowni w Gdańsku] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia plan filmu "Stawka większa niż życie". Odcinek "Cafe Rose", kręcony w Katowni w Gdańsku, 1967 r.