Einladung zu einem Kompositionsabend : mit einem Werken von A. W. Paetsch. (s.n.], 1933)
Zaproszenie wraz z programem na koncert 19 lutego 1933 r., który miał miejsce w sali Stadmuseum (dziś Muzeum Narodowe) w Gdańsku.