Kościół Najświętrzej Marii Panny : widok od strony południowo-wschodniej / Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1983)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku, elewacja południowo-wschodnia.