Miejsce i rola edukacji historycznej w szkolnictwie arianizmu polskiego / Krystyna Wróbel-Lipowa. - Wróbel-Lipowa, Krystyna
Materiały z konferencji "Jan Niemojewski - polska reformacja - przełom stuleci".