[Afisz. Incipit:] Zawody Piłkarskie I Ligi o Puchar Z.M.P. ZS Unia Chorzów - ZS Budowlani Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o zawodach 11.05.1952 r. na Stadionie Z.S. Budowlani Gdańsk-Wrzeszcz ul. Traugutta 73.