[Afisz teatralny. Incipit:] Hanka się żeni Wesele Kaszubskie Widowisko obrzędowe w 5 aktach ze śpiewami i tańcami Ks. B. Sychty ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu z 1946 r., które wystawił Zespół Kaszubski Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej R.P. w Wejherowie. Kierownictwo artystyczne: Klemens Derc. Oryginalne tańce kaszubskie ukł. P. Finkenstedta.