[Parking na Półwyspie Helskim] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia ulicę i parking koło Jastarni, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Półwysep Helski jest Nadmorskim Parkiem Krajobrazowym, co przyczyni się do ochrony tego malowniczego regionu województwa gdańskiego. Nie zapomniano o turystach, dla nich wybudowano zajazdy i parkingi.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-1990.; Fotografie -- Polska -- Jastarnia; Helski, Półwysep (Polska) -- fotografie; Jastarnia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie