Gdynia Skwer Kościuszki - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze RUCH, 1960)
Przedstawia Skwer Kościuszki, ujęcie w kierunku Nabrzeża Pomorskiego i dzisiejszej ul. Jerzego Waszyngtona, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd. Miejsce wydania wg wyd.