Świat dziecka - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1979)
Plakat wystawy, która miała miejsce w BWA Sopot 26.05-10.06.1979 r. Na druku: dziecko trzymające dużą piłkę (?). Nazwisko autora na prawej krawędzi.
Keywords: Plakaty -- 1945-1990.