Das Gymnasium zu Danzig F. Bils. - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853) (Buch- u. Kunsthandlung v. Fr. Sam. Gerhard in Danzig, 1838)
Przedstawia nowy budynek Gimnazjum Akademickiego w Gdańsku na Starym Przedmieściu.