Ex Libris Tadeusch Gudzowski / [Vilnis Resnis]. - Resnis, Vilnis (1939-2002) ([wydawca nieznany], 1980)
Naga dziewczyna trzymająca w ręku sztandar z napisem: Ex Libris, napis u dołu: Gudzowski, z prawej strony: Tadeusch.