Kiermasz szkolny w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia matkę przymierzającą dziecku mundurek szkolny na kiermaszu szkolnym w Gdańsku, 1979 r.