Blick auf Danzig vom Bischofsberge (Dr. Trenkler Co. 1907. Dzg. 96., 1907)
Widok z Biskupiej Górki w kieruku północnego wschodu. Widoczne na pierwszym planie kamienice przy ul. Na stoku, dalej ul. Okopowa, wieże kościoła NMP oraz kopuła Wielkiej Synagogi.