Sprzedaż premiowa artykułów przemysłowych w sieci handlowej GS i PZGS. ([S.l. : s.n.], 1966)
Afisz inf. o sprzedaży premiowej i loterii.
Keywords: Sprzęt gospodarstwa domowego -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- Polska -- 1945-1970.