[Afisz. Incipit] Zarządzenie nr 4 rejonowego komendanta uzupełnień Malbork ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przeprowadzeniu poboru rocznika 1927, zarządzenie z 28.04.1947.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.