[Afisz. Incipit] Związek Zawodowy Pracowników Przemysłu Gastronomiczno-Hotelowego Oddział w Słupsku urządza ... wieczór taneczny ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w Hotelu Centralnym 30.11.1946 r.