Młodzież ZHP zgrupowana na obozie w Gdyni - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia nalewanie zupy na obozie harcerskim w Gdyni, 1979 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Harcerze -- Polska -- 1945- -- fotografie; Gdynia (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa