Ratusz Głównomiejski - zniszczenie wojenne Fragment Czerwonej Sali I / [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1949)
Przedstawia zniszczoną podczas wojny Salę Czerwoną Ratusza Głównego Miasta, 1949 r.