Ratusz Głównomiejski - zniszczenie wojenne Fragment Czerwonej Sali I - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1949)
Przedstawia zniszczoną podczas wojny Salę Czerwoną Ratusza Głównego Miasta, 1949 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie