[Afisz teatralny. Incipit] Theater in Danzig. Heute Montag, den 20. September 1824. Die Zauberflöte. Eine große heroische Oper in 3 Aufzügen. Musik von Mozart. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Die Zauberflöte. Eine große heroische Oper in 3 Aufzügen" z muzyką Wolfganga Amadeusa Mozarta.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Mozart, Wolfgang Amadeus -- (1756-1791).; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne