Spotkanie z weteranami ruchu robotniczego w gmachu KW PZPR / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia spotkanie władz wojewódzkich weteranami ruchu robotniczego w gmachu KW PZPR w Gdańsku 29 kwietnia 1977 r.