Spotkanie z weteranami ruchu robotniczego w gmachu KW PZPR - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia spotkanie władz wojewódzkich weteranami ruchu robotniczego w gmachu KW PZPR w Gdańsku 29 kwietnia 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk