[Afisz. Incipit] Zarządzenie Wojewody Gdańskiego z dnia 25 października 1948 r. w sprawie ruchu kołowego i żeglugowego przez most pontonowy na rzece Wiśle w Serowie / St. Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią zarządzenia.