[Afisz. Incipit] Zarządzenie Wojewody Gdańskiego z dnia 25 października 1948 r. w sprawie ruchu kołowego i żeglugowego przez most pontonowy na rzece Wiśle w Serowie - Zrałek, Stanisław (1907-1954). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Transport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.