[Zaproszenie. Incipit] Towarzystwo b. Wojaków Placówka Gdańsk ma zaszczyt zaprosić ... na uroczysty obchód listopadowy ... ([wydawca nieznany], 1931)
Zaproszenie na uroczystości wraz z programem w Domu Polskim, 7.11.1931 r.