[Zaproszenie. Incipit] Towarzystwo b. Wojaków Placówka Gdańsk ma zaszczyt zaprosić ... na uroczysty obchód listopadowy ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1931)
Zaproszenie na uroczystości wraz z programem w Domu Polskim, 7.11.1931 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Polska -- 1830-1831 (Powstanie Listopadowe) -- rocznice -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1900-1945.; Druki ulotne -- 1900-1945.