Ex libris Dr. J. Catasús - Gardeta, Francisco; Catasús, Joan (1911-1971). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1951)
Przedstawia mężczyznę i kobietę płynących pirogą, napis u dołu: ex libris Dr. J Catasús. Nazwisko artysty i data w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w; Ekslibrisy lekarzy