[Tadeusz Bejm na promie] - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdynia, 1945)
Przedstawia Tadeusza Bejma na promie, około 1965 roku.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data na podstawie przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie