Wielki festyn ludowy / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku, Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Sopocie. ([s.n.], 1953)
Afisz z programem festynu, który miał miejsce na sopockim molo 4.10.1953 r.