Oblicza złości w schizofrenii - Kopacz, Grzegorz (2012)
Złość, schizofrenia, autyzm, komórki wrzecionowate.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronie 343.
Bibliografia na stronach 174-177.
Streszczenie polskie i angielskie.