Jak pomagać księżom w zniechęceniu i depresji? / Elżbieta Sujak. - Sujak, Elżbieta (1925-2021)
Kiedy pojawia się zniechęcenie. Akceptacja własnych granic. Przyjazne towarzyszenie drugiego człowieka. Wsparcie psychoterapeutyczne w depresji.