Zapisy do klas pierwszych na rok szkolny 1960/61. ([s.n.], 1960)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami naboru do nieistniejącej Zasadniczej Szkoły Odzieżowej w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Dzierżyńskiego 5 (dziś Aleja Legionów).